Steeds meer bedrijven en organisaties keren zich tegen de Black Lives Matter-beweging. Ze vinden dat activisten de strijd tegen racisme misbruiken om hun ‘extreemlinkse agenda’ door te voeren. De BBC verbood bijvoorbeeld haar presentatoren om speldjes van BLM te dragen en ook de Britse voetbalwereld neemt steeds meer afstand van de groep.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start:

Onmisbaar WNL steunt onze ondernemers al 10 jaar. Help ons mee. Word lid. Klik hier:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 1. Geen aandacht meer geven aan racisme, geen aandacht besteden aan gekkies, als ze zich niet gehoort voelen, houd het klagen zoals kleine kinderen vanzelf op, die ervaren dat drammen geen invloed heeft, laat hun mening nutteloos voelen.

 2. k had ze al in de gaten lang voor ze 'black live smatter' gingen heten. En ja, 'smatter' is een woord.

  Hier is nog wat meer 'ontleding'
  early 15c., "talk idly, chatter; talk ignorantly or superficially," of uncertain origin, perhaps imitative. Similar forms are found in Middle High German smetern "to chatter" and Swedish smattra "to patter, rattle," and compare Danish snaddre "chatter, jabber," Dutch snateren, German schnattern "cackle, chatter, prattle." Related: Smattered

 3. Dat gezeik….. worden jullie ook niet ontzettend moe hiervan? Er is geen enkele noodzaak aanwezig om dit gesprek te voeren. Het enige wat dit gesprek aanwakkert is dat een bepaalde groep mensen zich gretig en opportunistisch gaat mengen in deze discussie en met slechts de reden er hopen beter van te worden. Racisme en discriminatie is mens eigen en van alle tijden, het is geen black privilege! Het is onze Westerse beschaving die zich hiervan bewust is en daarop als rechtstaat zijnde gestoelde wetgeving heeft ingevoerd om zo ieder individu wit of zwart tegen zichzelf te beschermen. Dit walgelijke toneelstuk van verontwaardiging heeft het tegenovergestelde effect op de mensen en wel een bijzonder negatief effect blijkt zelfs . Het creëert juist ruimte voor het begrip Racisme het biedt de mogelijkheid om het te laten opbloeien onder elke etnische of culturele diversiteit omdat ieder individu zich aangesproken zal voelen al kijkend en luisterend naar het dagelijks schouwspel dat wordt opgevoerd door voornamelijk de hongerige en slechts op sensatie beluste media. Men wil alle deelnemen men wil gehoord worden men wil aandacht men verlangt naar het genot van de pure zelfbevrediging ervan op elk gewenst moment. Racisme te duiden en vervolgens zo aan te wakkeren is louter een tool gebleken om zo chaos in onze samenleving te creëren. Stop met je aangesproken te voelen vanwege je afkomst geel, wit ,rood ,zwart, homo, trans, jood en weet ik wat allemaal. Realiseer je dat wanneer je op die manier zelf deelneemt aan de discussie er een onderdeel van wordt en tegen deze mensen spreek ik uit ….. verlang naar harmonie en wees mens laat je niet langer misleiden geloof in jezelf en hou van jezelf.

 4. Als WNL over coronavirus bericht dan zijn ze volgens de reaguurders de pionnen van het Kwaad. Echter, als WNL zich laat meeslepen door propaganda en al die onzin- roddels over BLM, worden ze ineens toegejuicht door diezelfe anti-G5-adepten van YouTube.

 5. Dit is precies het probleem in nederland , het moet ergens anders vandaan komen en moeilijk praten dan mag je iets zeggen.
  Dat in zichzelf is redelijk kansloos.
  Een gozer uit een verpest land gaat het ons vertellen?
  Schaam je dood nederland , dat uit uw gelederen geen zinnig woord gevonden kan worden.

 6. Dit programma blinkt uit in zodra deze zeer kundige meneer het woord heeft er continu doorheen te blaten
  Meneer Elian heeft het gewoon bij het juiste eind en dat weten ze.
  En dan wordt het pijnlijk.
  Weg met dat linkse en waarheid verdraaiende volk.
  Zodra deze man hier aan tafel zit kijk ik.

 7. Dames en heren,
  Ik ben tegen racisme laat dat duidelijk zijn! Mag ik iets anders opmerken: mensen oas oo voor het Communisme!!
  Weet u waar de naam zwarte Piet eigenlijk vandaan komt?
  Pita, een door de verguisde heilige St Nicolaas vrijgekochte slaaf!!
  Denk daar maar eens over na!
  De groeten aan onze natie!

 8. Die presentatrice vindt zichzelf en haar lijstje belangrijker dan haar gasten en de antwoorden. Een kwaal die veel voorkomt bij de over gesubsidieerde staatsomroep.

 9. Ik vraag me af of deze Iranier geen spion is. want er waren zat voorbeelden in nederland en ergens in de wereld mensen let op!!!!!!niet meteen gaan happen.

 10. Ik woon in amerika. (weet niet hoe lang nog)
  BLM is een geweldadige gehersenspoelde beweging.
  Heeft niks met anti racisme te maken.
  Extreem links verpest de samenleving.

 11. Susan de extreemlinkse veroordeelde terroriste, een pardon verleend door Bill Clinton, is onherroepelijk verbonden aan deze misdadige engnekken.
  Last time I checked was terrorisme toch echt crimineel.
  Tegenwoordig heeft links terrorisme een vrijbrief, sinds de moord op Pim Fortuyn mag kennelijk alles.
  Walgelijk….en zeer gevaarlijk.